Sot zyrtarizohen dy kandidaturat për Kryetar të FBK-së

Sot zyrtarizohen dy kandidaturat për Kryetar të FBK-së

Sot në ora 16:00 skadon afati për deponim të kandidaturave për Kryetar të Federatës së Basketbollit të Kosovës. Nga burime brenda FBK-së Insporti merr vesh se do të deponohen dy kandidatura për Kryetar dhe dy kandidatë, basketbollistë dhe bashkëlojtarë të dikurshëm do të jenë kandidatë për të marrë postin e të parit të FBK-së.

Emrat, prezantimi dhe profilet e kandidatëve, mund të kuptohet këtu.