Spanja në zi për viktimat e sulmit të fundit

Spanja në zi për viktimat e sulmit të fundit

Mbreti Felipe dhe Mbretëresha Letizia do të marrin pjesë në Familjen ‘Sagrada Familia’ të Barcelonës për të mbajtur zi për 14 vetë të vrarë në sulmet me armë në Katalonje.

Policia ende po e kërkon shoferin e furgonit që vrau 13 në Las Ramblas të Barcelonës. Kurse viktima e 14-të vdiq në një sulm të dytë në Cambrils.

Ministrat thonë se qeliza xhihadiste pas sulmeve është çmontuar, shkruan BBC.

Por policia ende po kërkon shoferin e kamionëve dhe një imam që mungon në një xhami në qytetin Ripoll.