“Sport” e tepron, krahason Messin me Zotin

“Sport” e tepron, krahason Messin me Zotin

Për adhuruesit e Barcelonës lajmi se Messi do të jetë i gatshëm dhe do të paraqitet në ndeshjen që ky ekip e zhvillon sonte me Sevillan ka qenë shumë i rëndësishëm. Argjentinasi kishte qenë i lënduar dhe nuk ishte paraqitur ne katastrofën që e pësoi kombëtarja e Argjentinës në duel me Spanjën dhe forma e tij ka qenë brengë për secilin adhurues të Barcelonës.

Por, ajo që ka bërë Sport në ballinën e numrit të sotëm, kalon të gjitha përmasat e shkrimit të anshëm apo të tifozllëkut.

Shikojeni ballinën e sotme të gazetës SPORT.