Stadiumi “Fadil Vokrri” së shpejti në dispozicion – ja kur pritet të bëhet testimi i tij

Stadiumi “Fadil Vokrri” së shpejti në dispozicion – ja kur pritet të bëhet testimi i tij

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi, është i bindur se stadiumi “Fadil Vokrri” do të marrë dritën e gjelbër nga UEFA dhe do të jetë nikoqir i ndeshjeve të Kosovës, në Ligën e Kombeve.

Ai ka deklaruar se të gjitha kërkesat e inspektorëve të UEFA-s janë plotësuar dhe gjithçka po shkon drejt fundit.

Kur pritet të bëhet testimi i stadiumit Fadil Vokrri