Stuhia masive e pluhurit që i përfshiu papritmas dy qytete australiane, e bllokoi përkohësisht edhe diellin

Stuhia masive e pluhurit që i përfshiu papritmas dy qytete australiane, e bllokoi përkohësisht edhe diellin

Australia është njëra ndër vendet më të rrezikuara për nga fatkeqësitë natyrore, ngjarja e fundit tmerroj banorët, ‘tornado’ frikësoj e një herësh edhe rrezikoj jetën e shumë njerëzve.

Përmes kësaj videoje shihet qartë tmerri me sy tek sa qielli u mbulua nga pluhuri e era e që më pas u zgjerua në gjithë vendin. Banorët janë alarmuar nga kjo ngjarje dhe shihet se janë strukur nëpër çadrat e tyre për ti ikur sado pak rrezikut.

Kujtojmë se para disa jave si pasojë e klimës së nxehtë, fatkeqësia që ndodhi me zjarrin në ketë vend mori jetën e miliona kafshëve, shpezëve por edhe në disa njerëz pati viktima.

Australia mbetet vendi më i rrezikuar nga fatkeqësitë natyrore.

In Australia, people have been filming rolling clouds of dust sweeping across New South Wales. The massive dust storms blanketed entire towns and blacked out the sun over the weekend. https://cnn.it/3athUEU

Gepostet von CNN am Montag, 20. Januar 2020