Sulmi ndaj gjyqtarit në Gjilan: Postimi interesant i këtij referi po bën xhiron e rrjeteve sociale

Sulmi ndaj gjyqtarit në Gjilan: Postimi interesant i këtij referi po bën xhiron e rrjeteve sociale

Ngjarjet e fundit të ndodhura në Superligën e Kosovës lidhur me gjyqtarët ka shtyrë që shumë të tillë të reagojnë në rrjetet sociale.

Tashmë, edhe gjyqtari anësor i Superligës, Granit Hyseni ka shkruar në rrjetet sociale duke dalë në mbështetje të kolegut të tij të sulmuar në Gjilan.

Aktualisht, Hyseni gjendet në Skoci dhe pritet shumë shpejt të marr stemën e UEFA-së. Më shumë në Insport.