Vajza me dhe pa bikini që përkulen duke çmendur djemtë e mbledhur grupe-grupe, një re tymi hashashi mbi rërë dhe alkooli lumë. Kjo është ajo që adoleshentët amerikanë e quaj" />

“Summer break”, koha kur adoleshentët amerikanë ‘çmenden’

“Summer break”, koha kur adoleshentët amerikanë ‘çmenden’

Vajza me dhe pa bikini që përkulen duke çmendur djemtë e mbledhur grupe-grupe, një re tymi hashashi mbi rërë dhe alkooli lumë. Kjo është ajo që adoleshentët amerikanë e quajnë “summer break”. Gjatë kësaj kohe, ishulli i qetë South Padre “pushtohet” nga 100 000 studentë që dynden në plazhet dhe baret e tij.

Rezultati? Baret dhe klubet bëjnë xhiro 2.8 milionë dollarë vetëm me koktejle, ndërsa hotelet grumbullojnë 1.44 milionë dollarë. Fotot ekskluzive të Daily Mail tregojnë çmenduritë që bëjnë adoleshentët dhe për të cilat arrestohen pothuajse përditë. Aq të çmendura bëhen këto festa, aq sa autoritetet kanë trefishuar forcat policore në ishull.