Super lajm për skuadrën e Chelseat

Super lajm për skuadrën e Chelseat

Ndalimi i transferimit të Chelsea është përgjysmuar nga gjykata e arbitrazhit për sportin, duke i lejuar ata për të bërë nënshkrime në janar.

Një dënim i vendosur nga Fifa ishte për shkak të mbulimit të dy dritareve të transferimit: verën e kaluar dhe atë të muajit tjetër. Më shumë në Insport.