Super lajm, Rrahmani një hap pranë gjigantit evropian

Super lajm, Rrahmani një hap pranë gjigantit evropian

Amir Rrahmani është një hap larg Napolit, madje pritet që mbrojtësi i Veronas dhe i Kosovës të gjejë akordin me Napolin.vazhdo në Insporti.com.