Artikull i sponzorizuar

Surpriza të mëdha për 1 vjetorin e Floil!

Surpriza të mëdha për 1 vjetorin e Floil!

Ku ka më mirë se me festuar së bashku 1 vjetorin jubilar të vajit të vetëm vendor,Floil dhe me një kampanjë shumë atraktive e me shumë shpërblime.
Këtë mundësi ua ofron produkti juaj i kuzhinës, vaji Floil.

E natyrisht që pyetja e konsumatorëve tanë është se si të bëhemi pjesë e kësaj kampanje dhe cilat do jenë me plot shpërblime.
Që të jeni të informuar, vazhdoni të na ndiqni në rrjete tona në facebook dhe në instagram.
Aty do të jem aktiv me publikimet tona vetëm për ju.

Bëhu pjesë e festës më të bukur të një vjetorit Floil.

Floil, feston bashkë me ju!