Suzana Shkreli nuk arrinë të hyjë në Kongres

Suzana Shkreli nuk arrinë të hyjë në Kongres

Kandidatja e para dhe e vetmja shqiptare për të hyrë në Kongres ka dështuar të bindë votuesit nga Michigan që ta votojnë.

Ajo është mundur nga kandidati republikan Mike Bishop që merr mandatin e dytë në Kongres, raporton Insajderi.

fundi

Sipas të dhënave nga 25 për qind të votave të numëruara Bishop ka marrë më shumë se 64 për qind të votave apo mbi 84 mijë vota.

Ndërsa Shkreli ka arritur të siguroj vetëm 31 për qind të votave apo 41 mijë vota. Ky trend i votimit ka qenë qysh prej fillimit me vetëm 1 për qind të votave të numëruara.