Tahir Batatina në Kuvendin e sotëm të FFK-së paralajmëron ndryshime

Tahir Batatina në Kuvendin e sotëm të FFK-së paralajmëron ndryshime

Sot, me fillim nga ora 15:00 do të mbahet Kuvendi Zgjedhor i Federatës së Futbollit të Kosovës, ku do të zgjidhen anëtarët e Komitetit Ekzekutiv.

Ka javë e muaj të tërë që po përmendet  kjo datë dhe ngjarje në të cilën do të diskutohet rreth ndryshimeve në Komitetin Ekzekutiv, diçka që nuk po i pëlqen shumë të parit të FFK-së, Agim Ademi, me shume ne Insporti.com