Tap n’All: Rri n’shpi, luaj nga shpija, fito shpërblime për shpi!

Tap n’All: Rri n’shpi, luaj nga shpija, fito shpërblime për shpi!

Sonte nga ora 20:00 luhet Tap n’All, quizi i dashur nga GjirafaVideo, ku do të zhvillohet një lojë shumë interesante, me pyetje nga kategori të ndryshme. I moderuar nga Jonida Vokshi, Tap n’All sonte zhvillon javën e 25-të.

Bëhuni pjesë e Tap n’All, kliko këtu për t’u regjistruar. Tap n’All, quizi i dashur dhe shumë atraktiv, me dhjetë pyetje sonte do të bëjë natën më argëtuese, ku ju gjithashtu mund të fitoni shpërblime të nevojshme për shtëpinë tuaj.

Shpërblimet që mund të fitoni sonte janë:

Vendi i parë fiton Aparat për kafe
Vendi i dytë fiton Pako ushqimore dhe higjenike
Vendi i tretë fiton Kufje Panasonic

Këto shpërblime janë të gjitha të nevojshme për shtëpinë tuaj, duke ditur se qëndrimi brenda është tejet i rëndësishëm. Ndërsa, si zakonisht, një dhuratë nga GjirafaMall shkon për komentuesin më të mirë.
Që të jeni pjesë e Tap n’All, ju patjetër duhet të regjistroheni. Regjistrimi bëhet në këtë mënyrë:

Hyni në GjirafaVideo.com

–              Kliko mbi Live TV

–              Klikoni tek video me titull “Tap n’All by GjirafaVideo

–              Regjistrohuni ose nëse keni llogari kyçuni

–              Klikoni “Hyr në quiz”

–              Bëhuni gati për lojë

Kliko këtu për t’u regjistruar në Tap n’All.