Tap n’All vjen sonte me super-lojë nga shtëpia!

Tap n’All vjen sonte me super-lojë nga shtëpia!

Nga ora 19:00 ju mund të largoni mërzinë e të qenit në shtëpi, me Tap n’All, quizin interaktiv nga GjirafaVideo, me moderim nga aktorja e njohur Jonida Vokshi, e me shumë pyetje e shpërblime, në një natë tjetër magjike të TapQuiz.

Kliko këtu për t’u regjistruar.

Regjistrimi është i hapur nga ora 15:00, por ju duhet të prisni orën 19:00 që të luani Tap n’All, ku si gjithmonë ju pret një lojë shumë interesante.

Regjistrimi është i domosdoshëm, prandaj mos e lejoni që regjistrimi t’ju bëj ta humbisni këtë lojë.Shpërblimet që dhurohen sonte në Tap n’All janë:

Vendi i parë fiton Celular Xiaomi Redmi 7A
Vendi i dytë fiton Pako Ushqimore III
Vendi i tretë fiton Sapiens (Një Histori e Shkurtër e Njerëzimit)

Gjithashtu, këtyre shpërblimeve u shtohet edhe një dhuratë, tanimë traditë e TapQuiz, për komentuesin më të mirë. Kjo dhuratë vjen nga GjirafaMall.

Që të regjistroheni, ju duhet të ndiqni këto hapa të thjeshta:

Hyni në GjirafaVideo.com

    • Kliko mbi Live TV

 

 

  • Regjistrohuni ose nëse keni llogari kyçuni
  • Klikoni “Hyr në quiz
  • Bëhuni gati për lojë

Regjistrimi është i hapur, kliko këtu për t’u regjistruar dhe bëhuni gati për një super-lojë.