Tap n’Dije sonte ju sjellë një super lojë me super shpërblime

Tap n’Dije sonte ju sjellë një super lojë me super shpërblime

Luaj nga shtëpia. Luaj për shumë shpërblime të mira në Tap n’Dije që zhvillohet sonte nga ora 19:00. Monotonia e izolimit largohet për një periudhë, kur fillojnë pyetjet e Tap n’Dije, quizit edukativ e interaktiv nga GjirafaVideo.

Sonte zhvillohet edicioni i 20 i Tap n’Dije, quizit shumë të dashur nga GjirafaVideo, ku ju luani nga pajisja juaj dhe i përgjigjeni 10 pyetjeve edukative, pas të cilave mund të jeni fitues të tre shpërblimeve kryesore që dhurohen në këtë lojë.

Kliko këtu për t’u regjistruar.

Shpërblimet që dhurohen sonte:

Vendi i parë: Xbox One S 1 TB + 2 kontrollerë
Vendi i dytë: Videolojë FIFA 20(PS4)
Vendi i tretë: Tastierë fleksibile

Këtyre tre shpërblimeve u shtohet edhe një dhuratë nga GjirafaMall, e cila shkon për komentuesin më të mirë.

Regjistrimi u hap nga ora 15:00. Hapat që duhet të ndiqni për t’u regjistruar janë:

Hyni në GjirafaVideo.com

  • Kliko mbi Live TV
  • Klikoni tek video me titullTap n’Dije by GjirafaVideo
  • Regjistrohun iose nëse keni llogari kyçuni
  • Klikoni “Hyr në quiz
  • Bëhuni gati për lojë

Kliko këtu për t’u regjistruar.