Tap n’Shije: Vendi i parë sonte furnizohet për tërë muajin!

Tap n’Shije: Vendi i parë sonte furnizohet për tërë muajin!

Sonte në Tap n’Shije, quizin e njohur nga GjirafaVideo, mund të luani për shpërblime të ndryshme, ku një nga ta ju mundëson të furnizoheni për tërë muajin me pako esenciale.

Tap n’Shije fillon në ora 19:00, si gjithmonë, ndërsa regjistrimi është i hapur nga ora 15:00. Kliko këtu për t’u regjistruar.
Adriana Matoshi, moderatorja e Tap n’Shije, do të shfaqet para ekraneve tuaja dhe do të fillojë transmetimin e quizit të dashur e me shumë shije, ku nga 10 pyetje me 4 alternativa, tre fitues do të shpërblehen me këto produkte:

Vendi i parë: Pako për furnizim mujor
Vendi i dytë: Atlete Adidas
Vendi i tretë: Blender Kuzhine Set

Këto shprëblime, e ky quiz, ja u bëjnë më të lehtë qëndrimin në shtëpi. Komenti më i mirë i mbrëmjës, si zakonisht fiton një dhuratë nga GjirafaMall. Prandaj, sonte pritet një lojë shumë interesante në Tap n’Shije. Që të luani këtë quiz, ju duhet të regjistroheni. Ndiqni hapat më poshtë:

Hyni në GjirafaVideo.com

–              Kliko mbi Live TV

–              Klikoni tek video me titull “Tap n’Shije by GjirafaVideo

–              Regjistrohuni ose nëse keni llogari kyçuni

–              Klikoni “Hyr në quiz”

–              Bëhuni gati për lojë

Kliko këtu për t’u regjistruar në Tap n’Shije!