Të bukura dhe “vdekjeprurëse”, Ninjat e Iranit, të stërvitura për të eliminuar pa zhurmë

Të bukura dhe “vdekjeprurëse”, Ninjat e Iranit, të stërvitura për të eliminuar pa zhurmë

Mund të duket si një skenë filmi, por këto gra iraniane po praktikojnë lëvizjet e tyre në një përpjekje për t’u bërë “Ninja” shumë të trajnuara.

Në këtë klub, i cili u hap në 1989 dhe është i vendosur në kështjellën Jughin, 25 milje larg nga kryeqyteti Teheran, ka 4,000 gra të cilat po trajnohen.

Ata mësojnë të ngjiten dhe të kapërcejnë muret, të fshihen në male dhe të këpusin qafën e një rivali pa bërë një zhurmë.