Artikull i sponsorizuar

Të dielën në ora 15:00 hapje madhështore në FushëKosovë!

Të dielën në ora 15:00 hapje madhështore në FushëKosovë!

Rrjeti më i madh i supermarketeve në Kosovë, Super VIVA, ka njoftuar se të dielën në orën 15:00 në Fushë Kosovë (pranë Jumbo-s dhe Neptun-it) do të hapë në mënyrë madhështore supermarketin më modern në Kosovë.

Super VIVA e re do të jetë supermarketi më modern, me një stil qënuk keni pasur rastin ta shihni më herët në Kosovë. Super VIVA e re kam bi 110 parkingje nëntokësore dhe mbi 250 parkingje mbi tokësore, tëcilat ofrojnë kushte optimal për 4 stinët,qendra ështa e pajisur me ashensorë dhe lift të cilat mundesojn të qaseni në objekt pa u shqetesuar për motin.

Super VIVA e re ka një concept krejt ndryshe nga ato që jeni mësuar t’I shihni zakonisht. E pajisur me inventartëri, ndriçim eficient “LED”, renditja dhe palimi I produkteve që mundëson që secili product të jetë I kapshëm në mëpak se 5 sekonda, hapësirë e mjaftueshme e komode për të lëvizur dhe gjetur produktet e dëshiruara, staf I trajnuar dhe I përgatitur për të shërbyer me passion dhe buzëqeshje, por freskia, kualiteti, llojllojshmeria e produkteve dhe çmimet super të lira janë karakteristikat kryesore të Super VIVA-s së re.

Në Super VIVA-n e re do të jetë gjithashtu edhe rrjeti më I madh I restoranteve në Kosovë POMO dhe rrjeti i Bakery café PANPAN.

POMO dhe PAN PAN kanë përgatitur shumë ushqime të shijshme, ambiente modern e të dizajnuara bukur që ju bën të ndiheni mire, dhe të ushqeheni shëndetshem. Veqori e POMO është sepse ka edhe pjesen e Bufet-it ku mund të vetë-sherbeheni me ushqimet e preferuara.

Ju mirëpresim të dielën në ora 15:00.

Mirëardhshi!