Të enjten fillon “Waveul Festival”, në Ulqin

Të enjten fillon “Waveul Festival”, në Ulqin

Me datën 25 korrik, deri më datë 28 korrik fillon festivali i shumëpritur “Waveul”, në Aloha Beach, Ulqin

Të gjitha përgatitjet janë duke u bërë tek plazhi Aloha që pushuesve dhe mysafirëve nga rajoni t’u krijohet një eksperiencë e paharrueshme.

Është publikuar edhe programi dhe oraret i të gjithë artistëve se kush dhe kur do të performojë në dy skenat e parapara.

Të gjithë ata që gjenden më herët në Ulqin mund të shkojnë edhe në pre-party, që do të fillojë me 24 korrik.

Biletat e fundit mund t’i blini Tek Rave Travel.