Të gjithë kanë ndjekur Spanjën dhe Brazilin, goli i ditës u shënua në Gjeorgji

Të gjithë kanë ndjekur Spanjën dhe Brazilin, goli i ditës u shënua në Gjeorgji

Në një ditë kur zhvillohen ndeshje miqësore ku luajnë kombëtaret më të mira, më të famshme dhe më të shtrenjta në botë është e kuptueshme që për takimin ndërmjet Gjeorgjisë dhe Estonisë të mos ketë shumë interesim.

Por, nëse shikohet goli i dytë i Gjerorgjisë në këtë ndeshje , i shënuar nga Valeri Kazaishvili, del se kjo ndeshje, ose së paku ky shënim ka merituar shumë më shumë vëmendje nga mediat ndërkombëtare dhe tifozët e futbollit. Goli njëkohësisht vendosi edhe rezultatin final të kësaj ndeshjeje që përfundoi 2:0.

Video mund të shikohet këtu.