fbpx

Të gjithë klientët e Super Duos- pjesë e lojës shpërblyese të fundvitit

Të gjithë klientët e Super Duos- pjesë e lojës shpërblyese të fundvitit

75 shpërblime do të shpërndahen për klientët e Super Duos, si: iPhone X, Televizor LG 55”, Sony Playstation 4 PRO, GALAXY S9+, Llaptop DELL NB ISNPIRON CORE i5 dhe shumë dhurata të tjera për festat e fundvitit.

Duke filluar nga sot, të gjithë klientët aktivë Super Duos në IPKO, do të bëhen automatikisht pjesë e lojës shpërblyese të fundvitit. Krejt çfarë duhet, është e thjeshtë – të jeni klientë të pakos Super Duo, e cila ofron internet deri ne 50 Mbps dhe mbi 150 kanale me përmbajtjen më të pasur televizive në vend!

Klientët e Super Duos, do të kenë mundësi të fitojnë ndonjërën nga shpërblimet më 26 Dhjetor, kur do të bëhet edhe tërheqja e fituesve.

Për më shumë, ju mund të klikoni edhe në https://www.ipko.com/loje-tjeter-per-te-gjithe-klientet-e-pakos-super-duo/

IPKO është operatori më i qëndrueshëm në Kosovë, ndërsa njihet për invoacion, përmbajtjen më të pasur televizive në vend dhe kualitetin më të mirë të shërbimeve ndaj konsumatorëve.