Të gjithë po flasin për një detaj nga dëshmia e Zuckerbergut: Çfarë është kjo gjë në karrige?

Të gjithë po flasin për një detaj nga dëshmia e Zuckerbergut: Çfarë është kjo gjë në karrige?

Senatorët amerikanë të martën për rreth pesë orë e kishin bërë “shoshë” Mark Zuckerbergun me pyetje, rreth skandalit me vjedhjen e të dhënave.

Dhe përveç pyetjeve të shumta dhe të llojllojshme, përdoruesve të shumtë të mediave sociale u ka bërë përshtypje një gjë e pazakontë.

Siç thuhet më tej, përcjell Telegrafi, bëhet fjalë për kohën kur njeriu i parë i Facebook-ut gjatë gjithë kohës ishte i ulur në një karrige lëkure, në të cilën gjithashtu gjendej edhe një jastëk shtesë, 10 centimetra i trashë.

Sipas mediave, në ditët e fundit, ai ka analizuar dhe planifikuar çdo detaj të kësaj dëshmie të madhe para politikanëve amerikanë, duke deklaruar se Zuckerberg ishte gjithashtu i përgatitur edhe “Për gjëra të tjera”.

https://twitter.com/PaulLee85/status/983799415604371456?tfw_creator=Telegrafisti&tfw_site=Telegrafisti&ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=https%3A%2F%2Ftelegrafi.com%2Fte-gjithe-po-flasin-per-nje-detaj-nga-deshmia-e-zuckerbergut-cfare-eshte-kjo-gje-ne-karrige-foto%2F

Gjithsesi, në mediat sociale qarkullojnë supozime të shumta, një prej të cilëve është se jastëku është vendosur që Zuckerberg, rreth 170 metra i gjatë, “të duket më i fuqishëm”.