Telefoni i panjohur Nokia me kamerën 48MP shfaqet online (FOTO)

Telefoni i panjohur Nokia me kamerën 48MP shfaqet online (FOTO)

Pajisja që po shihni më poshtë është një telefon i pa-lansuar Nokia nga HMD Global.

Telefoni u zbulua për mediat sociale (Weibo), por përveç imazheve që po shikoni nuk dihet shumë për pajisjen.

Për fat të mirë, imazhet zbulojnë pikat kryesore të shitjes së telefonit, të cilat janë të dyja të lidhura me aftësitë e imazhit.

Mund të shohim një konfigurim të trefishtë-kamere në anën e pasme, në një renditje rrethore, nën të cilën ekziston një skaner gjurmë gishtash.

Nuk ka detaje rreth aparateve në sistem, përveç faktit që kamera kryesore ka një sensor 48MP, informacion i zbuluar nga aplikacioni i kamerës, si dhe të dhënat EXIF ​​për imazhet.

Teknologjia e kamerës gjithashtu përmban një kalim në modalitetin me kënd të gjerë.