Thaçi nga Monako: Sporti ka arritur të bëjë atë që politika nuk e bëri

Thaçi nga Monako: Sporti ka arritur të bëjë atë që politika nuk e bëri

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, ka marrë pjesë në Forumin ndërkombëtar të Sportit dhe Paqes, që është duke u mbajtur në Monako. Më shumë në insport.com