fbpx

Tmerrohen kalimtarët, policia kap një “BMW X6” “të larë” në gjak

Tmerrohen kalimtarët, policia kap një “BMW X6” “të larë” në gjak

Në gazetën më të madhe në Gjermani, Bild, e cila është po ashtu gazeta më e madhe në Europë, lajmi më i lexuar dhe më i kërkuar nuk ka lidhje me zgjedhjet.

Në fakt bëhet fjalë për një makinë BMW X6, që u shfaq në rrugët e Berlinit.

Ajo që i habiti të gjithë ishin gjurmët e gjakut që u gjendën në makinë.

Policia e ka ndaluar pasi ka menduar se mund të ishte konsumuar një krim.

Por ka rezultuar që në fakt ishte thjesht një ngjitëse në makinë, e cila të jep idenë e gjakut që shpërndahet.

Policia nuk ka mundur të bëjë asgjë ndaj pronarit të makinës luksoze.