Tokio në gjendje të jashtëzakonshme pak para fillimit të Lojëra Olimpike

Tokio në gjendje të jashtëzakonshme pak para fillimit të Lojëra Olimpike

Vetëm dy javë para fillimit të Lojërave Olimpike, Qeveria japoneze ka vendosur gjendje të jashtëzakonshme për shkak të Coronavirusit në Tokio, shkruan Insajderi.

Olimpiada pritet të vazhdohet pa prezencën e shikuesve në stadium, si dhe do të ketë limite tjera të mëdha në lëvizjen e sportistëve dhe qytetarëve.

Olimpiada “Tokio 2020” do të fillojë më 28 korrik dhe do të zgjasë deri më 8 gusht.

Këto gara ishin paraparë të mbaheshin vitin e kaluar, por për shkak të shpërndarjes së virusit COVID-19, ato u shtynë për këtë vit./insajderi.com