fbpx

Topi i Botërorit zbret nga hapësira (Foto)

Topi i Botërorit zbret nga hapësira (Foto)

Derisa të gjitha përgatitjet kanë përfunduar dhe pritet vetëm fillimi i Kampionatit Botëror më 14 qershor, në Rusi mbërriti edhe topi që do të luhet ndeshja e parë e këtij aktiviteti, top i cili erdhi nga hapësira. ….. Shikoni foto spektakolare nga hapësira e topit zyrtar të Botërorit “Rusia 2018”