Toyota sjell modelin Prius PHV 2019

Toyota sjell modelin Prius PHV 2019

Toyota Prius është makina origjinale hibride në botë, me një traditë udhëheqjeje në inovacionin e teknologjisë së lartë që ka rreth 20 vjet.

Versioni i plug-in u ofron klientëve ‘dy vetura në një’. E para është një makinë hibride e sofistikuar, e plotë, e cila prodhon emetime jashtëzakonisht të ulëta të dëmshme 1.3 l / 100 km dhe 28 g / km CO2 (cikël WLTP).

Në të njëjtën kohë, ajo ofron një përvojë të vërtetë, plotësisht elektrike EV me një interval deri në 45 km në rrethana të përditshme me një shpejtësi maksimale EV 135 135 km/h.

Në varësi të motit, karikimi diellor mund të rrisë intervalin deri në 5 km në ditë, që është e barabartë me afërsisht 1.000 km ngasje plotësisht elektrike në vit. Që prej fillimit të saj në shtator 2016, mbi 1.700 hibridë Toyota Prius Plug-in janë shitur me një panel diellor, transmeton KosovaPress.

Hybrid i ri Prius Plug-in 2019 do të jetë i disponueshëm në ngjyrë të zezë metalike @galaxy black.