Tradhtuan kombëtaren e Shqipërisë, ky është vendimi i Greqisë për dy futbollistët shqiptarë

Tradhtuan kombëtaren e Shqipërisë, ky është vendimi i Greqisë për dy futbollistët shqiptarë

Fiorin Durmishaj dhe Mario Vrushaj vendosën që në vend të ngjyrave kuqezi të vishen me ngjyrat blu, ngjyrë kjo e fanellës së Greqisë, më shumë në Insporti.com.