Trajnerë me maska dhe izolim

Trajnerë me maska dhe izolim

Pak nga pak duhen hedhur hapat drejt hapjes. Koronavirusi ka paralizuar futbollin, i cili do të nisë që të marrë jetë në javët e ardhshme dhe gjithçka do të nisë me stërvitjet. Federata italiane ka vendosur një protokoll strikt për rifillimin e stërvitjeve. Ajo e ka shpërndarë këtë protokoll,i cili është 40 faqe.

Në këtë mënyrë, ekipet do të zbatojnë me përpikmëri rregullat për të shmangur përhapjen e virusit. Por duhet të kenë kujdes, sepse gjithçka nis me pikën kryesore: Rreziku nuk ka mundësi që të jetë në pikën zero. Kjo do të vijë në mënyrë graduale dhe të vazhdueshme. Federata italiane, më shumë në Insporti.com.