Transformohu në versionin tënd më të mirë!

Tashmë edhe në Kosovë kemi qënder fitnesi të kompletuar nga A deri në zh.

Transformohu në versionin tënd më të mirë!

Transformohu është qëndra e parë moderne dhe e kompletuar në kosovë dhë gjendët në qëndër të Prishtines.

Transformohu ju ofronë një ambient bashkohor, me shërbimë të shumta e të veçnata, që nuk mund ti gjesh askund tjetër.

Në transformohu keni edhe këndin “kujdësi për fëmijë”. Nëse ke fëmijë dhe ushtrimet i keni lënë vetem për shkak të obligimit ndaj fëmijës, transformohu ua eliminon këtë problem duke ofruar këndin për fëmijë, ku gjatë ushtrimëve fëmijen do ta keni të sigurtë dhe duke u argëtuar në këndin e tyre.

Palestra më e madhe në kosovë dhe me pasisjet ma moderne, përveç pajisjeve dhe hapësirës fokus të madhë Transformohu ka shtuar edhe në pastërtin  e ambientit, duke pasur ventilim superior dhe pastërti maksimale.

Bëhen trajnime dhe ushtrime individuale dhe grupore, falë hapësirës së përshtatshme, dhe kujdesit të trajnerëve që janë çdo here të gatshëm për tju ndihmuar.

E veçanta e transformohu është dhe kujdesi pëesonal duke ofruar si uje pa limit për pastrim pas ushtrimeve apo edhe sallon për rregullim në rastet kur nga trasformohu ke për të shkuar direkt në punë ke ndonjë takim apo thjeshtë dërshiron të dukesh fresh dhe mirë pas ushtrimeve.

Transformohu shop përkujdeset për të ju ofruar produkte cilësore, si dhe restauranti me ushqime të shendetshëm “Ha Mirë” është çdo here në shërbimin tuaj brenda hapësirave të transformohu.

Transformoje trupin dhe shendetin tënd në palestren më të mirë në vend TRANSFORMOHU.

ANËTARËSOHU në fitnesin më EKSKLUZIV në vend duke filluar nga 25€ në muaj!

ANËTARËSOHU në fitnesin më EKSKLUZIV në vend duke filluar nga 25€ në muaj!Në ofertë përfshihen:?️‍♂️ Asistencë e përgjithshme nga trajnerët e sallës?Programi Transformohu i ushtrimeve FALAS!?Këndi për fëmijë?Fitnesi i hapur 24 orë 7 ditë në javë?Tush pa limit FALAS!✨Ambient super i pastër?Ventilim Special (ndërrim i ajrit çdo 10 minuta, ajri i filtruar sikur në salla të operacionit)?Parking i mjaftueshëm?Restaurant me ushqime të shëndetshme?Dyqan i proteinave dhe ushqimeve bioOferta vlen për pagesat 1 vjeçare! Pagesa mund te behet edhe me TEB starcard dhe NLB Mastercard deri në 12 këste.Ju mirëpresim. Kompleksi Ramiz Sadiku, përfundi Domino's pizza, parkingu përballë Viva Fresh, në qendër të Prishtinës.

Gepostet von Transformohu am Mittwoch, 22. Mai 2019