Qindra udhëtarë u gjenden në kaos pasi zjarri kishte kapluar trenin në stacionin Manor House në Londër. Ende nuk dihen rrethanat se si është shkaktuar zjarri, mirëpo," />

Treni kaplohet nga zjarri në një stacion në Londër

Treni kaplohet nga zjarri në një stacion në Londër

Qindra udhëtarë u gjenden në kaos pasi zjarri kishte kapluar trenin në stacionin Manor House në Londër.

Ende nuk dihen rrethanat se si është shkaktuar zjarri, mirëpo, udhëtarët janë shprehur se nuk kishte asnjë paralajmërim për zjarr, gjersa panë stacionin e përmbytur në tym.

Sipas autoriteteve të transportit, një burrë ishte në gjendje të rëndë shëndetësore, për shkak të tymit, përcjell Telegrafi.

Ky i fundit kishte shtuar se nuk kishte paralajmërim për zjarrin nga linja paraprake, megjithatë kur zbriti, tymi kishte kapluar stacionin.

Ndërsa dëshmitarët në atë zonë kanë deklaruar se treni ishte kapluar nga zjarri në stacion, dhe u përmbyt në tym para se të evakuohej.