Tri shtyllat kryesore për transformimin e ekonomisë sipas kryetarit të Odës Ekonomike

Tri shtyllat kryesore për transformimin e ekonomisë sipas kryetarit të Odës Ekonomike

Kryetari i Odës Ekonomike, Berat Rukiqi, ka proozuar tri shtylla kryesore për transformimin e ekonomisë.

Këtë propozim, Rukiqi e bëri në takimin me Këshillin Kombëtar për Ekonomi dhe Investime.

Rukiqi ka propozuar 1. Prodhimi, eksporti, investimet me fokus integrimin e zingjirit rajonale dhe ndërkombëtare te prodhimit dhe furnizimit 2) Projektet infrastrukturore dhe energjetike 3) Teknologjitë dixhitale dhe ekspertizës së jashtme.

Në këtë takim janë propozuar ide të ndryshme që lidhen me stabilitetin e ekonomisë dhe afarizmit biznesor në Kosovë për shkak të krizës të cilën e ka shkaktuar pandemia COVID-19. /Insajderi.com/

 

Sot ne takimin e Keshillit Kombetar per Ekonomi dhe Investime, prezantova idete fillestare per rimekembjen dhe…

Gepostet von Berat Rukiqi am Donnerstag, 20. August 2020