Trump e Biden gati për përballjen e 3 nëntorit

Trump e Biden gati për përballjen e 3 nëntorit

Donald Trump dhe Joe Biden kanë udhëtuar në të gjithë vendin ndërsa zgjedhjet në Shtetet e Bashkuara të Amerikës hyjnë në fazën e mbylljes.

Presidenti Trump vizitoi pesë shtete beteje ndërsa kandidati demokrat, Joe Biden foli në një ngjarje fushate në Pensilvani.

Biden mban një epërsi të fortë kombëtare në sondazhet përpara zgjedhjeve të përgjithshme të së martës.

Por kjo përparësi është më e ngushtë në shtetet kryesore të cilat mund të vendosin rezultatin, raporton BBC.

Më shumë se 90 milion njerëz kanë hedhur tashmë votat e tyre në votimet e hershme, duke e vendosur vendin në kursin për pjesëmarrjen më të lartë në një shekull. /Insajderi.com