Trump fiton edhe një shtet – shton numrin e votave elektorale

Trump fiton edhe një shtet – shton numrin e votave elektorale

Donald Trump e ka fituar shtetin e Alaskas, njofton Insajderi.

Fitorja ende nuk është zyrtare, por ajo është projektuar nga media si CNN, bazuar në numrin aktual të votave dhe pamundësinë që të ndryshojë rezultati.

Alaska ia shton Trump-it tri vota të kolegjit elektoral, duke ia mundësuar kështu 217 sosh deri tani.

Ky rezultat në Alaska s’ka fare ndikim në rezultatin e përgjegjshëm, që tashmë e ka nxjerrur të zgjedhur president, Joe Biden me 279 vota minimalisht./Insajderi.com