Trump: Gjykatat të veprojnë më shpejt ndaj terrorizmit islamik

Trump: Gjykatat të veprojnë më shpejt ndaj terrorizmit islamik

Presidenti i ri i ShBA-së, Donald Trump ka thënë se gjykatat duhet të veprojnë më shpejt ndaj terrorizmit radikal islamik.

“Kërcënimi nga terrorizmi radikal islamik është shumë e vërtetë, vetëm të shikojmë se çfarë po ndodh në Evropë dhe Lindjen e Mesme. Gjykatat duhet të veprojnë sa më shpejtë!”, ka shkruar Trump në rrejtin social Twitter.

Presidenti Trump javën e kaluar ka thënë urdhër për ndalesën e udhëtimit për qytetarët nga disa vende me shumicë myslimane, mirëpo gjykata e Apelit i’a ka hedhur poshtë këtë kërkesë. /Insajderi.com