Trump i shkon suprizë çiftit në ditën e dasmës

Trump i shkon suprizë çiftit në ditën e dasmës

Presidenti amerikan Donald J. Trump është shfaqur suprizë në pritjen e një dasme të shtunën në mbrëmje në Trump National Golf Club, Bedminster në New Jersey. Fox News thotë se nusja dhe dhëndri janë tifozë të mëdhenj të presidentit dhe e kanë pritur me entuziasëm të madh ardhjen e tij, pasi kishin ëndërruar që ai të merrte pjesë në martesën e tyre.