Trump ka nisur ta bëjë pak si shpesh këtë

Trump ka nisur ta bëjë pak si shpesh këtë

Gazetarët amerikanë kanë vënë re se presidenti i tyre ka nisur të bëjë pak si shpesh simbolin e gishtit të mesit, ndoshta pa dashur, ndoshta si mesazh i fshehtë.

Por gazetarët kanë vënë re që këto raste kanë ndodhur pikërisht kur presidentin e kanë korrigjuar gjatë një konference me astronautët, kur ai dha një fakt gabim.

Trump tha se ishte hera e parë që një grua dilte në hapësirë, por e korrigjuan në çast. Dhe presidenti kroi ballin kështu.

Të njëjtën gjë e ka bërë dhe dy herë të tjera, një herë gjatë një samiti të G7, dhe një herë gjatë takimit me personat me ngjyrë për muajin e ndërgjegjësimit për historinë e afro-amerikanëve.