Trump e Obama shkëmbejnë tallen me njëri tjetrin

Trump e Obama shkëmbejnë tallen me njëri tjetrin

Presidenti i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Donald Trump dhe paraardhësi i tij, Barack Obama, kanë drejtuar kundërshtime ndaj njëri-tjetrin gjatë tubimeve rivale.

Obama e krahasoi Z. Trump me një “xhaxha të çmendur” dhe tha se ai u jep ndihmë racistëve, raporton BBC.

Në Karolinën e Veriut, presidenti republikan është tallur me ish-presidentin Obama për gabimin në lidhje me rezultatin e zgjedhjeve 2016.

Me 13 ditë që kanë mbetur deri në këto zgjedhje, kandidati demokrat Biden mban një epërsi të fortë në shkallë vendi.

Por diferenca është më e hollë në një pjesë të vogël të shteteve të SH.B.A.-së që mund të shkojnë sido që të jetë dhe përfundimisht të vendosin rezultatin në 3 nëntor. /Insajderi.com