'Romanca' e tyre u ushqye nga letra të bukura që udhëheqësi i shtetit b" />

Trump për Kim Jong-un: Ne kemi rënë në dashuri

Trump për Kim Jong-un: Ne kemi rënë në dashuri

Presidenti i SHBA, Donald Trump tha se ai dhe Kim Jong Un i Koresë së Veriut kanë rënë “në dashuri”.

‘Romanca’ e tyre u ushqye nga letra të bukura që udhëheqësi i shtetit bërthamor i dërgoi.

“Dhe pastaj ne ramë në dashuri! Mirë? Jo me të vërtetë. Ai më  shkroi letra të bukura dhe lajnë letra të mëdha. Ne ramë në dashuri,”-tha Trump gjatë një fjalimi në West Virginia.

Presidenti amerikan po mbante fjalim para turmës së njerëzve në mbështetje të kandidatëve vendas për Partinë e tij Republikane.

Të hënën në Presidencën e Asamblesë së Përgjithshme të Kombeve të Bashkuara, Trump lavdëroi forcën e Koresë së Veriut, që akuzohet nga OKB dhe të tjerë për abuzime të të drejtave të njeriut.

Dhe kjo vjen një vit pasi presidenti ndante të njëjtin qëndrim mbi Kim Jong Un.

Komenti i tij pasi mori “letër të jashtëzakonshme” nga udhëheqësi i Koresë së Veriut dhe dukej optimist rreth perspektivave për një samit të dytë midis dy liderëve “shumë shpejt”.