Presidenti i zgjedhur amerikan Joe Biden ka lëvizur për të hedhur poshtë një dekre" />

Trump: Të lehtësohen masat anti-COVID, Biden nuk pajtohet

Trump: Të lehtësohen masat anti-COVID, Biden nuk pajtohet

Presidenti i zgjedhur amerikan Joe Biden ka lëvizur për të hedhur poshtë një dekret të ri të Shtëpisë së Bardhë mbi rregullat e udhëtimit Covid, ndërsa Donald Trump hyn në ditën e tij të fundit të plotë në detyrë.

Në një nga porositë e tij të fundit, Trump ishte përpjekur t’i jepte fund ndalimeve të udhëtimit për vizitorët nga shumica e Evropës dhe Brazilit.

Zëdhënësi i Z. Biden tha se tani nuk ishte koha për të lehtësuar masat e udhëtimit, raporton BBC.

Joe Biden do të marrë detyrën rreth mesditës të Mërkurën, megjithëse shumica e vëmendjes është në lëvizjet e fundit të Trump-it, duke përfshirë faljet presidenciale.

Siguria është intensive në Uashington  përpara ceremonisë së përurimit. . /Insajderi.com