Trump thotë se ka biseduar me presidentin kinez për përhapjen e coronavirusit

Trump thotë se ka biseduar me presidentin kinez për përhapjen e coronavirusit

Presidenti amerikan, Donald Trump, ka thënë që ka biseduar me presidentin kinez, Xi Jinping se Shtetet e Bashkuara po punojnë shumë lidhur me përhapjen e coronavirusit, raporton Reuters.

“Ne jemi shumë të përkushutar për të përcjellur përhapjen e coronavirusit… kam folur edhe me presidentin Xi”, tha Trump në një ceremoni të Shtëpisë të Bardhë për të nënshkruar një marrëveshje të re tregtare të Amerikës së Veriut me Kanadanë dhe Meksikën.