Trupat e SHBA-ve ishin larguar pak para sulmeve të iranianëve

Trupat e SHBA-ve ishin larguar pak para sulmeve të iranianëve

Disa raketa kanë goditur bazën amerikane ajrore Balad, 80 kilometra larg kryeqytetit të Irakut, Bagdadin.

Nga sulmet është raportuar se janë lënduar katër persona, të gjithë shtetas të Irakut.

Zyrtarë amerikanë të mbrojtjes tregojnë se trupat amerikane ishin larguar më herët nga baza dhe ishin rivendosur në vende vende më të sigurta në Irak.

Nuk është e qartë ende se kush e ka kryer këtë sulm.