Tyson nuk njeh limite, kjo është çmenduria e tij e radhës

Tyson nuk njeh limite, kjo është çmenduria e tij e radhës

Mike Tyson nuk njeh limite. Ish-kampioni i botës në peshën e rëndë në boks gjithnjë ka befasuar botën me deklaratat dhe sjelljen e tij.  Ai gjithnjë ka kaluar limitet, duke mos zhgënjyer edhe këtë herë.më shumë në Insporti