U shfaqën duke kërcyer në spital, publiku kritikon ashpër sfafin mjekësor në Angli

Një video e një sfafi mjekësor ku tregon mjekë dhe infermierë duke kërcyer në një spital në Leeds të Britanisë së Madhe është bërë virale në rrjet.

U shfaqën duke kërcyer në spital, publiku kritikon ashpër sfafin mjekësor në Angli

Por ajo që tërhoqi edhe më shumë vëmendjen ishte se kjo video nuk u prit mirë nga publiku. Stafi mjekësor në repartin e sëmundjeve kancerogjene u kritikua ashpër për këtë veprim.

Familjarët e pacientëve të irruar reaguan duke thënë se të afërmit e tyre po vdisnin nga sëmundjet, ndërsa mjekët dhe infermierët kërcejnë.

I shpejtë ishte edhe ragimi i stafit mjekësor, ku tha se kërcënimi u bë për motivim gjatë pandemisë së koronavirusit.