U vu gurëthemeli i Qendrës Nacionale të Xhudos

U vu gurëthemeli i Qendrës Nacionale të Xhudos

U vu gurëthemeli i Qendrës Nacionale të Xhudos

Të mërkurën gjatë ditës është vënë gurëthemeli i Qendrës Nacionale të Xhudos që do të ndërtohet në Pejë, afër klubit Ippon.

Punimet kanë filluar zyrtarisht, ku në fotografi shihet ministrja e Sportit z. Dumoshi, kryetar i KOK Besim Hasani, kryetari i federatës së Xhudos, Agron Kuka, elektori Driton Kuka, e arta Olimpike Majlinda Kelmendi e disa të tjerë.

Më poshtë mund ta shihni postimin e Driton Kuka dhe fotografitë.
Insajderi.com