UEFA cakton datën e finales së Champions Leagues

UEFA cakton datën e finales së Champions Leagues

UEFA vendos një datë të re për finalen e Champions League.

Drejtuesit më të lartë të qeverisë së futbollit europian kanë kërkuar në kalendar dhe kanë zgjedhur datën që do të mbahet finalja e madhe. Lajmi i plotë në Insporti.com