UEFA mbledh Komitetin Ekzekutiv dhe Sekretarët e Përgjithshëm javën e ardhshme

UEFA mbledh Komitetin Ekzekutiv dhe Sekretarët e Përgjithshëm javën e ardhshme

UEFA javën e ardhshme do të mbajë një takim tjetër më rëndësi.

Përmes video-lidhjeve, gjë e praktikuar kohëve të fundit shkaku i pandemisë së koronavirusit, UEFA do të mbajë takim me Komitetin Ekzekutiv dhe Sekretarët e Përgjithshëm. Lajmi i plotë në Insporti.com