Ukraina regjistron numrin më të lartë të vdekjeve

Ukraina regjistron numrin më të lartë të vdekjeve

Ukraina ka regjistruar numrin më të lartë të të prekurve dhe rastet më të mëdha të vdekjeve që nga fillimi i pandemisë, raporton Reuters, transmeton Insajderi.

Ukraina ka regjistruar për një ditë te vetme 76 raste të vdekjeve, kështu njofton Këshilli Nacional i Sigurisë. Javën e kaluar, ishte regjistruar një numër i lartë i vdekjeve ku u regjistruan 72 persona.

Nga të dhënat zyrtare ukrainase, janë regjistruar në total 162.660 persona të infektuar me Covid-19, ndërsa 3340 raste kanë përfunduar me vdekje. /Insajderi.com.