Uragan në SHBA

Uragan në SHBA

Një uragan ka shpërthyer në breg të detit në Karolinë të Veriut, për ta kaluar bregdetin 40 milje ( 65 km) në jug perëndim të Wilmingtonit

Karolina e Veriut është pjesë e 50’të vendeve të Shteteve të Bashkaura të Amerikës. njofton Insajderi.

Qendra Kombëtare e Uraganit kishte paralajmëruar që uragani Isaias do të shkaktonte reshje të mëdha shiu, duke rezultuar në “përmbytje të përhapura të vogla deri në mesatare të lumenjve” dhe përmbytje ndezëse në Karolinas lindore dhe mes-Atlantikut ndërsa lëviz përgjatë Bregut Lindor të SHBA, raporton BBC.

SHBA përballet shpesh me uragana të rrezikshme. /Insajderi.com./